!!Doe de keepersspullen in de locker !!
Het seizoen is ten einde. Dit betekent dat de materiaalcommissie hard aan de bak kan om voor het komende seizoen alle keepersspullen weer in optimale conditie te krijgen. Om dit te kunnen doen moeten alle in bruikleen uitgegeven keepersspullen en cornermaskers op Hudito in de lockers aanwezig zijn tijdens de vakantie. Andere jaren zijn de spullen altijd persoonlijk terug genomen, maar helaas gaat dat dit jaar niet lukken, vandaar dat we jullie vragen de spullen voor zondag 19 juli in de aangewezen lockers te doen. Wij zullen dan zelf de spullen controleren en indien nodig repareren of vervangen.
Jeugdtassen!!
Graag alle persoonlijke spullen verwijderen wij zullen alle tassen leeg halen en alles, dus ook de cornermaskers, zullen op de grote stapel komen. De tassen blijven namelijk bij de teams en niet bij de keepers, op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat de juiste kwaliteitspullen bij het juiste niveau blijven.
Mochten jullie vragen en/of wensen voor het komend seizoen hebben, dan graag mailen naar [email protected]
Wij wensen jullie een hele fijne zomer, en we zien jullie graag weer aan het begin van het nieuwe seizoen. Om de spullen opnieuw uit te delen.
Hudito Materiaalcommissie