Final call: inschrijven 7s vóór donderdag 16-7
Sevens competitie
Dit jaar zal er op Hudito een Sevens competitie zijn voor de (recreatie) senioren, veteranen en trimmers. Veel teams zijn al benaderd door Roderick (lid van de Elftalcommissie) hiervoor, maar je kunt je nog inschrijven tot aanstaande donderdag! Deze competitie zal elke vrijdagavond zijn van 24 juli tot en met 14 augustus. Als je je inschrijft, dan ontvang je aanstaande vrijdag het speelschema.

Op de avond zelf zal je met je team tegen andere teams een 7 tegen 7 wedstrijd spelen op een half veld. Na deze wedstrijden is er natuurlijk nog de optie om nog wat drankjes te halen bij de bar. 

Deze competitie is de ideale mogelijkheid om de afgelopen maanden van geen wedstrijden spelen weer te vergeten en je teamgevoel weer lekker op te bouwen.
Als je een recreatieteam, trimteam of veteranenteam bent en je hebt interesse om mee te doen dan kan je je opgeven tot 16 juli via de volgende link: https://forms.gle/NkhhLPNDhaxVLBY59

Zomeravondhockey
Net zoals voorgaande jaren zal er deze zomer op de woensdag weer zomeravondhockey zijn. De eerste zomeravondhockey zal op 22 juli zijn en de laatste op 12 augustus. 
Het is open voor iedereen om op woensdag langs te komen om een potje te kunnen hockeyen. De inloop zal vanaf 19:30 zijn en om 20:00 beginnen we met de wedstrijdjes. De wedstrijden zullen op kwart veld worden gespeeld en de teams zullen elke week variëren. 
Zomeravondhockey is de ideale mogelijkheid om lekker door te blijven hockeyen in de zomer en weer nieuwe mensen te leren kennen op de club.