Deelname toernooien Hudito A of B teams
Beste coach en oudermanager A- en B-teams,  


Zoals je weet, mag ieder A of B team aan het eind van het hockeyseizoen deelnemen aan een of meer eendaagse hockeytoernooien of een meerdaags hockeytoernooi.
 
De teams spelen de toernooien namens Hudito en dienen zich sportief en netjes te gedragen, zoals het een goede Hudito-er betaamt! Tijdens het toernooi moeten er minimaal twee volwassen begeleiders aanwezig zijn.

Als coach en oudermanager kunnen jullie zelf via de KNHB site (www.knhb.nl) of via www.hockey.nl of op andere wijze een toernooi uitkiezen, inschrijven en de zaken per team regelen.

Denk bij de planning van de toernooien aan de proefwerkweken, de tentamens, de examens en de duur van de competitie. 


Per team is er een totaal budget van maximaal 75 euro beschikbaar. Dit is een bijdrage in het toernooigeld. Het resterende toernooibedrag dient door het team zelf te worden betaald. 

De door Hudito beschikbaar gestelde tegemoetkoming kan worden verkregen door een bevestiging van aanmelding en een declaratieformulier te sturen aan de [email protected]. Aan het einde van het seizoen zullen alle declaraties in een keer aan alle teams uitbetaald worden.


Veel speel- en toernooiplezier toegewenst!