Spaghettibandjes-C-toernooi (alleen voor meiden)
Update: 30-5-2018
Laatste plaatsen nog beschikbaar


Op zaterdag 30 juni 2018 presenteert hockeyclub Hudito weer het spectaculaire en oergezellige Spaghettibandjes-C-toernooi.

Dit toernooi is een recreatief toernooi  voor meisjes C-teams spelend in de 2e, 3e en 4e klasse. Dresscode: spaghettibandjes!

Natuurlijk zijn er naast de toernooiwinst nog andere prijzen op de dag zelf te winnen. Zo is er ook een prijs voor de  strafballenkoningin. Elk team speelt eerst onderling een competitie. Aan het einde van de dag nemen de kampioenen van elk team het tegen elkaar op. De strafballencompetitie wordt gehouden op een apart ingericht veld.

Tijdens de hele dag staan er ook verschillende spellen voor jullie klaar, waarin jullie het tegen elkaar op kunnen nemen.
Er wordt gehockeyd op 1 WK-waterveld, 1 semi-waterveld en 1 kunstgrasveld.

De kosten voor dit toernooi bedragen;
  • 160 euro per team (13 spelers, twee begeleiders en een scheidsrechter).
Voor een extra speler wordt 10 euro in rekening gebracht. Bij dit bedrag is o.a. ook een lunch inbegrepen en iedereen gaat met een leuk aandenken naar huis.

Belangrijk: neem een eigen scheidsrechter mee! De scheidsrechter die het team meeneemt, fluit de wedstrijden van het eigen team.

Inschrijven kan door het inschrijvingsformulier z.s.m. naar ons terug te mailen, deelname vindt plaats op volgorde van aanmelding. Wacht niet te lang met aanmelden want VOL=VOL! 


De aanmelding van het team is pas definitief wanneer het inschrijfgeld is ontvangen op bankrekening NL95 RABO 0153 1218 66 t.n.v. DHC HUDITO te Delft onder vermelding van Spaghetti bandjes toernooi-2018, clubnaam en teamnaam.

Na inschrijving en betaling ontvangt u een bevestiging en ongeveer 2 weken voor het toernooi verdere details.


Bij onverhoopte afmelding vóór 19 mei ontvangt u het inschrijfgeld weer terug.

 

Voor de foto's een vorige editie volgt u de link;

https://goo.gl/photos/BcDs5FtXVH6ZoGQ27We hopen jullie te mogen verwelkomen in Delft.

Commissie Jeugdtoernooien

[email protected]