Hajé de Vriend benoemd tot Erelid
Hudito heeft Hajé de Vriend benoemd tot Erelid. Op een goed bezochte Algemene Ledenvergadering nam Hajé afscheid van het bestuur. De afgelopen zes jaar heeft Hajé zich als bestuurslid hockey enorm ingezet voor de club. Het bestuur en de leden waarderen dat enorm en een benoeming tot erelid is daarvan het bewijs. Hajé voegt zich daarmee bij een illuster rijtje echte Hudito'ers die onze mooie club hebben gevormd tot de bijzondere hockeyvereniging die we nu zijn.

Hajé is een kind van Hudito. Zijn ouders waren zeer actief en met een vader als erelid en een moeder als lid van verdienste, werd vrijwilligerswerk Hajé met de paplepel in gegoten. Hajé begon in de jeugd van Hudito met hockeyen, werd Nederlands kampioen met JB1 en schopte het tot verdediger in H1. Zijn hockeystick borg hij ruim 10 jaar geleden op en verlegde zijn aandacht naar vrijwilligerswerk binnen Hudito.

Voor heel veel Hudito-leden is Hajé het eerste gezicht dat zij tegen kwamen op het moment dat zij begonnen met hockey. Hajé geeft immers al vele jaren op woensdagmiddag de benjamins training. Alle huidige jeugdleden tot en met de B-lijn hebben van Hajé leren hockeyen. Dat zijn er heel veel. En niet alleen de benjamins krijgen van Hajé training, ook H4, diverse jeugdteams en tegenwoordig als coach van H2: Hajé zet zich in om het hockeyplezier te vergroten.

Als bestuurslid hockey was hij de afgelopen 6 jaar de spin in het web. Onder zijn verantwoordelijkheid werden de hockeycommissies samengevoegd tot de JHC, werd er geïnvesteerd in meer kader via onder meer de technisch coördinator, haalden we de keepersschool naar de club, stroomde er meer jeugd door naar H1/2 en D1/2 en werd er via het hockeybeleidsplan meer en meer aandacht gegeven aan jeugdhockey. De organisatie staat en daar zijn we Hajé zeer dankbaar voor.

Hajé vertegenwoordigt het warme Hudito-gevoel. Een speciale plek neemt Heren 4 in. Met dit team beleefde hij prachtige momenten van grote blijdschap tot diep verdriet. Dat de heren hem steevast met 'H4-legend' aanspreken is een bewijs van hun bijzondere band.

De benoeming tot erelid kwam voor hemzelf als een verrassing, voor Hudito niet. Hajé, de verstandige, bedachtzame, vriendelijke en vooruit kijkende bestuurder is een echte cultuurdrager van Hudito. Hij blijft zich ook de komende jaren voor onze club in zetten en daar zijn wij zeer verheugd mee. Hajé, bedankt voor je immense inzet de afgelopen jaren en nogmaals gefeliciteerd met je benoeming tot erelid en tot op Hudito!

Wessel Pil
 
Nadine Naaborg-Lievens, 6-12-2019 @ 21:15:26
Van harte! Meer dan verdiend👍

Titia Bouten, 5-12-2019 @ 19:48:55
Hajé top! Een mooie tekst voor je!

Wilma Legemaate, 5-12-2019 @ 11:23:17
Meer dan terecht verdiend !👍💪👍

Johan van der Plaat, 4-12-2019 @ 21:22:38
Super terecht. Van harte Haje!!

Mark van Reijn, 4-12-2019 @ 20:05:59
dik verdiend, mooi gebaar!

Martijn Claassen, 4-12-2019 @ 9:38:38
Gefeliciteerd Hajé! 100% verdiend


Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =