Programma Lustrum Hudito 90 jaar

Het aftellen is nu echt begonnen, want na de zomerstop barst het feest los van het 18e lustrum van Hudito en vieren we met z’n allen de 90e verjaardag van onze mooiste club! Een lustrum is voor iedereen, het gaat om samen komen en samen vieren; STICK TOGETHER!


De lustrumcommissie is inmiddels geruime tijd bezig en de voorbereidingen zijn in volle gang! Wij willen er met jullie, actieve leden en reünisten, een onvergetelijk lustrum van maken en alle voorgaande lustra overtreffen! Met gepaste trots onthullen wij dan ook het programma van het 18e lustrum van Hudito.Openingsfeest: vrijdag 20 september


Op 21 september is de officiële verjaardag van Hudito en bestaat de club 90 jaar. Op vrijdagavond, 20 september, starten we dan ook het openingsfeest van het lustrum en tellen we samen met jullie af naar 00:00 uur om gezamenlijk een toost uit te brengen!


Om het gevoel van nostalgie aan te wakkeren spelen Heren 1 en Dames 1 die avond tegen respectievelijk oud-Heren 1 en oud-Dames 1! Kom jouw favoriete spelers aanmoedigen en maak je klaar voor vooral een schitterende 3e helft: het openingsfeest van het Lustrum!


De avond zal ingevuld worden met daverend feest op onze eigen mooie club. Er zullen verscheidene speciale lustrumdrankjes verkrijgbaar zijn en de muziek zal verzorgd worden door deejays met een gevestigde naam zowel binnen als buiten de club!


De entree voor deze openingsavond is helemaal gratis.
Meer info: Facebook Event Openingsfeest


 

Super Sunday: zondag 22 september


Iedereen heeft inmiddels kort de tijd gehad om te herstellen van het openingsfeest en op zondag 22 september staat alweer de Super Sunday op het programma. Zowel Dames 1 als Heren 1 zullen deze zondag thuis spelen om vervolgens dag af te sluiten met een heus Lustrum-TD.


Reünisten zijn op deze middag en avond van harte welkom om, onder het genot van een hapje en een drankje, naar de wedstrijden te komen kijken en daarna, zoals vanouds, de voetjes van de vloer te laten gaan op ons mooie Hudito. Zij ontvangen hiervoor deze zomer een uitnodiging per post. Wilt u iemand aanmelden voor de reünie, dan kunt u een mail sturen aan [email protected] met diens naam en adres. N.b. reunisten zijn ook van harte welkom op het Lustrum Diner Dansant op 19 oktober.


Meer info: Facebook Event Reünie en Super Sunday

 

 

Glow In The Dark Hockeytoernooi: vrijdag 4 oktober


Op (zeer) veler verzoek, terug van weggeweest, en grootser en mooier dan ooit tevoren: het Glow In The Dark Hockeytoernooi!


Het is alweer vijf jaar geleden dat we kennismaakten met dit fenomeen. Ook dit jaar mogen alle mooie outfits weer uit de kast worden gehaald en zal het feest losbarsten op het veld. Uiteraard is er na afloop van het toernooi voldoende blacklight in het clubhuis te vinden om de avond in stijl af te sluiten!


Over het inschrijven voor dit toernooi volgt snel meer informatie. 

Facebook Event Glow in the Dark


 

Jeugd Festival: zaterdag 19 oktober


Zaterdag 19 oktober zal volledig in het teken staan van de jeugd- en jongere G-hockeyleden van Hudito. Tijdens dit heuse festival staan zowel hockey als gezelligheid centraal en zal Hudito worden omgetoverd tot een waar hockeyparadijs, waar het ook voor de ouders goed toeven zal zijn. Bovendien zal er een spectaculaire shootout-competitie worden georganiseerd.


Het definitieve programma zal snel volgen via alle kanalen!
Facebook Event Jeugd Festival Diner Dansant: zaterdag 19 oktober


Een stijlvolle avond kan natuurlijk niet in het programma ontbreken en daarom zal het hoogtepunt van het lustrum op deze avond plaatsvinden: een Diner Dansant op een externe locatie.

Haal je mooiste outfit uit de kast, maak je klaar voor een avond heerlijk dineren en bereid je voor op een prachtige locatie! Kortom: een gelegenheid waar nog jaren over zal worden gesproken. Zowel senioren, veteranen, trimmers, ouders en oud-leden zijn van harte welkom!

Over het inschrijven voor het Diner Dansant volgt snel meer informatie. 
Facebook Event Diner Dansant