Van de voorzitter: op naar het einde van het seizoen

Het einde van het seizoen is in zicht. De jeugd speelt nog twee competitiewedstrijden, bij de senioren en veteranen staan nog drie wedstrijden op het programma. Naast het hockey vragen allerlei zaken onze aandacht. Een kleine vooruitblik.

In veel poules zijn de kaarten geschud. Met MA2 hadden we begin april al een hele vroege kampioen. Gefeliciteerd meiden! De komende weekenden komen daar hopelijk nog een aantal teams bij. Met veel plezier zie ik op zaterdag de jeugdwedstrijden: lol en fanatisme gaan hand in hand. De voorbereidingen voor komend seizoen, om het weer naar ieders zin te maken, zijn inmiddels gestart.

Aandacht vraagt de positie van D1. Met nog drie wedstrijden te gaan zijn onze dames nog niet zeker van handhaving. Zondag kan dit thuis tegen IJsseloever worden veilig gesteld. Kom je dames aanmoedigen op weg naar de overwinning? De wedstrijd begint om 12.45 uur.

Aansluitend speelt H1 zijn laatste thuiswedstrijd in de overgangsklasse. Om 14.45 uur slaan de heren af tegen Venlo. Helaas is H1 al gedegradeerd, maar met fris hockey trekken de mannen nog wekelijks ten strijde. Het is zondag tevens de laatste thuiswedstrijd voor het begeleidingsteam: Arnoud, Anita en Willem-Aad stoppen aan het eind van het seizoen. Samen met enkele spelers die afscheid nemen, sommige na jaren van trouwe dienst, belooft dit een bijzondere wedstrijd te worden die je niet mag missen.

Op 27 mei gaan we het op de ALV (algemene ledenvergadering) uitgebreid over hockey hebben. De afgelopen maanden hebben we een tweetal strategische sessies gehouden om te bepalen wie we zijn en waar we naartoe willen. De uitkomst van die sessies, mede naar aanleiding van de input uit de ledenenquête, presenteren we de 27e. Maar er staat meer interessants op de agenda van de ALV: hoe gaat de toekomst van ons complex er uit zien? Wat houdt het agendapunt sponsorcontract clubtenue en sportmaterialen in? En hoe ziet de begroting voor 2019-2020 (met de contributie) eruit? Redenen te over om als lid of als ouder van een jeugdlid de ALV bij te wonen.

Richting einde van het seizoen staan vele evenementen op de Hudito-agenda. Ik noem er enkele: de jaarlijkse afsluitende BBQ en kampioenenhuldiging op zondag 2 juni. Vorig jaar zeer druk bezocht. De week erop barst op vrijdag 7 juni de HHHdays los. Voor de 26e keer organiseren we dit grootse hockeyfestival met dit jaar 28 deelnemers. De weken erop zijn er diverse andere toernooien, waarbij er twee in het oog springen. Eerst op vrijdag 21 juni het Hudito Business Toernooi (doet jouw bedrijf al mee?) waarbij we als Hudito laten zien hoe leuk hockey en Hudito zijn. De dag erop, van terug geweest, het Familietoernooi. Binnen een dag hadden zich al 7 teams aangemeld wat aangeeft dat de leden er naar uit kijken. Ik ben er vreselijk trots op dat wij zo’n divers pakket aan activiteiten voor jong en oud kunnen aanbieden. Donderdag 27 juni zullen wij al die vrijwilligers die Hudito draaiende houden in het zonnetje zetten tijdens de vrijwilligersborrel en diner.

Als je niets wilt missen van dit alles: noteer de data in je agenda. Of nog handiger, kom gewoon iedere dag naar Hudito. Op een goed einde van het seizoen!

 

Wessel Pil

[email protected]

 

Bijschrift foto: het bestuur van Hudito. V.l.n.r. Wessel, Roland, Hajé, Fréderique en Barend.

 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =