Hudito Familie-toernooi

Wij nodigen alle Hudito-leden uit om samen met familie, vrienden, buren, kennissen mee te doen aan het familietoernooi op Zaterdag 22 juni 2019.


 

Heb je geen familie of vrienden die zich met een hockeystick op het veld durven te vertonen; geen probleem. Wij gaan voor je op zoek naar een pleeggezin, laten je door een ander team adopteren of maken een samengesteld gezin.


 

Er wordt gespeeld op kwart veldjes, 6x6 zonder keeper; (minimum aantal deelnemers per team is 6). Eerste speelrondestart om 13.00 uur, laatste wedstrijd is om 18.00 afgelopen.


Aansluitend een goed verzorgde BBQ, door BBQ-Exclusief.

 

Rond 20.00 uur de finale van het TT-spel en de prijsuitreiking

 


Hockey je niet zelf, óók dan ben je van harte uitgenodigd voor de BBQ. Daarnaast kan je misschien wel fluiten, goed rekenen, flessen ontkurken, opscheppen óf positief aanmoedigen. Wij zijn blij met je eventuele hulp die dag.


 

 

Voor de middag willen we voor alle deelnemers graag een buffet met allerlei lekkernijen realiseren. Daarom vragen wij jullie de beste bakker/bakster van je team de keuken in te sturen en voor een mooie én lekkere bijdrage te zorgen. Wie weet wordt diegene wel Hudito’s Meesterbakker 2019 !


 

 

De kosten (spelend óf niet-spelend inclusief BBQ) bedragen € 20 p.p. Voor kinderen t/m 12 jaar; € 12.Inschrijven kan via deze link;   https://forms.gle/euuR1WR1xctqAwpq6


Wij zien nu al uit naar deze dag en jullie inschrijvingen !! 


Wij verwachten een hoge opkomst en hebben een maximum aan teams. Dus VOL= VOL. Deelname is definitief wanneer ook het inschrijfgeld is ontvangen op bankrekening NL95 RABO 0153 1218  66 t.n.v. DHC Hudito o.v.v. Familietoernooi 2019 + teamnaam. 


Wij gaan er van uit dat wij vanuit elk team een spelleider kunnen indelen bij een wedstrijd van andere teams, wanneer dat nodig is. Ingeschreven families;
Looijers, Van Woensel, Suyker, Plaat, Forbes, Vellekoop, Coeveld, Breeuwer, Van der Zijl, Van Thiel de Vries, Aukema, Eradus, Brouwers, Vd Vlugt, Alleblas, Valkenburg, Foster, Terpstra, Giard, Hoefakker, Bruins, Zoon, Van der Velden, Vermeer, De Vree, Croes, Pil, Van der Horst, Bouten, Cramwinckel, De Graaff, Aalpoel, Veldhuijzen, Wams, Hafkamp, Bothof, Voorman, Huizer, Geelhuijzen, Radder, Kapsenberg, De Wit, Van Waarden-Nagel, Hermans-Van Ree, Forbes, Keita, Van Reijn.