GGGGGroot Zaaltoernooi zeer geslaagd!
Afgelopen zondag heeft Hudito voor de tiende keer het jaarlijkse landelijk G-zaaltoernooi georganiseerd. En wat een feest was het! Heel veel vrijwilligers hebben gezorgd voor een perfect georganiseerd toernooi dat zonder één wanklank verlopen is. Dank aan alle scheidsrechters, coaches, fotografen, wedstrijdtafelaars, teamontvangers, veldopbouwers, etc. En dank aan Jacqueline Schriel voor de overall regie.
 
 
In totaal hadden we 6 poules van 4 teams die streden om de prijzen. Het is goed om te zien dat Hudito, zoals dat hoort op je eigen toernooi, keurig 3x tweede geworden is, en 1x derde. Onze erevoorzitter Victor Brouwer heeft namens het bestuur van de KNHB alle teams van bekers, medailles en Hudito gadgets (wordt ook een gewild item bij het lustrum schat ik zo in) voorzien.
 
 
Wij waren ook dit jaar weer blij met de ondersteuning door de Dirk Kuyt Foundation, Tjip, KNHB en Ipse de Bruggen. Zonder hen is het onmogelijk zo'n toernooi neer te zetten. Het was leuk om te zien dat zij zondag ook zelf hebben gezien hoe hun bijdrage het verschil heeft gemaakt. Volgend jaar weer!
 
 
 
De link naar de foto's: GGGGGroot zaaltoernooi
 
Harry Steenhuis, 18-2-2019 @ 20:50:12
Wat een kanjers zijn het toch allemaal!!!


Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =