Pepijn de Vries 06-07-1989 - 13-09-2018

Afgelopen nacht is ons lid Pepijn de Vries op 29 jarige leeftijd aan de gevolgen van een hersentumor overleden.

 

Pep, Hudito-lid sinds zijn zevende, was de rots in de branding van Heren 4. Na de jeugd begon Pepijn in heren 8 om na 1 seizoen door te schuiven naar heren 4.

 

Zijn plek in heren 4 was voor hem belangrijker dan wellicht op het hoogste niveau te keepen. Toen 2 seizoenen geleden de beoogde nieuwe keeper voor heren 1 op het laatste moment afhaakte stond de naam van Pepijn terecht op het lijstje van alternatieven. Pepijn was toen al ziek, maar maakte een goede periode door.

 

We hebben genoten van zijn keeperskunsten. Pepijn zorgde voor het wegpoetsen van het gebrek aan verdedigende kwaliteiten binnen Heren 4. De verdediging, eenmaal voorbij gespeeld, wensten de tegenstander "veel succes” in de cirkel van Pep.

 

We hebben veel respect voor de manier waarop Pepijn met zijn ziekte is omgegaan, en hoe hij hier het beste van heeft gemaakt. Hij toonde zich altijd sterk, en tegen de verwachtingen van de artsen in stond hij na zware behandelingen binnen no-time weer onder de lat. Helaas heeft hij het onomkeerbare niet kunnen tegenhouden. Heren 4 koestert de mooie herinneringen binnen en buiten het veld, de vele late vrijdagavonden, de HHH-days en de wintersportvakanties in Oostenrijk.

 

Onze gedachten gaan uit naar zijn ouders Wilma en Willem en zus Liselotte die hem de laatste maanden liefdevol hebben verzorgd. We zijn hen enorm dankbaar voor de keren dat we de afgelopen tijd nog van Pepijn hebben genoten. We wensen hen veel sterkte in deze moeilijke periode.