Vacature Wedstrijdsecretaris Zaalhockey Jeugd

De veldcompetitie voor de jeugd is afgelopen zaterdag weer van start gegaan. Tot in november spelen de teams lekker buiten om daarna de zaal in te gaan. De voorbereidingen voor het zaalseizoen zijn inmiddels in gang gezet.

 

De afgelopen 6 seizoenen hebben Nadine Naaborg en Marlies Guldenmundt de functie van Wedstrijdsecretaris Zaalhockey Jeugd als duofunctie vervuld. Omdat Nadine en Marlies hebben aangegeven hebben graag iets anders te gaan doen is Hudito nu op zoek naar een nieuwe wedstrijdsecretaris zaalhockey Jeugd of naar een nieuw duo dat deze functie wil invullen.

 

Wedstrijdsecretaris zijn is een leuke manier om een bijdrage te leveren aan de club!

Je kan het werk vanuit huis doen. Het zaalseizoen loopt vanaf december t/m half februari. In ongeveer 9 weekenden worden de zaalwedstrijden gespeeld en moet je de afhandeling van de digitale wedstrijdformulieren (DWF) controleren.

 

De belangrijkste werkzaamheden van de wedstrijdsecretaris zaalhockey Jeugd zijn:

 

1.De communicatie onderhouden met de KNHB en de zaalhockeyjeugdteams (in bulkmails) over voorkomende zaken; Tijdsbesteding: totaal ongeveer 6 uur.

2.Bezoeken van de regionale informatieavond voor wedstrijdsecretarissen georganiseerd door de KNHB, eind november. Tijdsbesteding 3 uur.

3.Het organiseren van een informatie-avond voor ouders-begeleiders en coaches van jeugdteams. Dit vindt eind november op Hudito plaats, voorafgaand aan de start van het zaalseizoen. Tijdsbesteding: voorbereiding + avond ongeveer 8 uur.

4.Het controleren van de DWF's tijdens de speelweekenden of deze volledig/correct zijn ingevuld en tijdig zijn afgerond. Tijdsbesteding ongeveer 1 uur per weekend.

 

Alle wedstrijden worden ingepland door de KNHB. De scheidsrechters maar ook de zaaltrainingen worden ingepland door andere commissies binnen Hudito. Dat hoeft de wedstrijdsecretaris niet te doen!

 

Nadine en Marlies hebben de functie samen vervuld, maar dit is geen must.

Wie voelt zich aangesproken en zou meer willen weten over deze vacature?

Gewoon doen!! Neem contact op met Hajé de Vriend: [email protected](tel:06 15085703)

 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =