Hockeyen bij Heren 3
Hockeyen bij HUDITO H3 

Het vlaggenschip van het recreatiehockey. Eigenlijk is dit al in het kort wat wij zijn, een team wat al jaren uitkomt in de reserve eerste klasse. Bestaande uit gasten die op tophockey niveau hebben gespeeld, maar nu door baan, studie of gezin minder tijd hebben, maar daardoor zeker niet minder fanatiek zijn geworden. 

De groep is in de leeftijdsklasse 24 tot 33 en heeft een rugtas met ervaring. Uiteraard is onze doelstelling altijd winnen, maar de gezelligheid die bij het hockey hoort is net zo belangrijk. We hebben daarom een heuze TD meister die per week opzoekt waar de beste TD's te vinden zijn, zijn wij niet vies van het biertje na de wedstrijd of training en kijkt iedereen altijd reikhalzend uit naar de regelmatig georganiseerde teamuitjes. 

Zoek je een hockeyteam in Delft en is HUDITO Heren 3 iets voor jou, denk je dat je ons niveau en onze gezelligheid aankan, meld je dan nu aan bij de elftalcommissie ([email protected]) en draai mee in onze nu al onvergetelijke seizoensvoorbereiding.
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =