Foto's E-kamp
Ook benieuwd naar hoe het E-kamp is geweest? Vrijdag 29 juni vertrokken 85 E-tjes en 16 leiding naar Leusden. Na een speurtocht door het bos werd het E-E-Kamp!-lied geoefend. Kapitein Haak verraste ons over een schat die ergens op een eiland was achtergebleven. De schatkaart was echter op de woeste zee in stukken gescheurd en de piraat vroeg of de Hudito-E-tjes heldhaftig genoeg waren om te helpen zoeken.

Na een korte nacht, een levend stratego, vossenjacht (met een pizzakoerier, papegaai, skier en nog meer bijzondere figuren in de zon gebarbecued. Tussendoor kwam piraat Zoetbaard, een zeer slechte piraat, ook langs om te kijken of de E-tjes hem konden helpen met het vinden van de schat. Tijdens de Bonte Avond zijn de mooiste shows gepresenteerd en de avond werd afgesloten met het al jarenlang bekende spookverhaal.

Zondag een enorm waterspel, dat kon ook niet anders met deze temperaturen. De zeephelling werd nog overwonnen en ook de schat van kapitein Haak is gelukkig gevonden. Na patatjes eten van de tafel zat het E-kamp er weer op en zijn de vooral heel vieze en vermoeide E-tjes weer in de auto naar huis gegaan.

Mocht je benieuwd zijn, de foto's staan op deze link. De filmpjes zijn te zien als je inlogt op MijnHudito.

Groetjes,
De E-kampstaf

P.s. er zijn een hoop gevonden voorwerpen mee teruggegaan naar Hudito, deze staan ook op de foto's.
 
Merel Kleinhans, 17-7-2018 @ 20:13:40
Mick Hoksbergen je kan ook op de site kijken maar idd handig als ze een link willen plaatsen.😉

Mick Hoksbergen, 10-7-2018 @ 18:32:48
Helaas kan ik de link niet vinden. Kan hij worden toegevoegd? Dank!


Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =