Dames 1 zoekt Assistent Trainer-Coach
HUDITO Dames 1 wil promoveren naar de Overgangsklasse en is op zoek naar een Assistent Trainer-Coach met ambitie en groeipotentieel

Het begeleidingsteam van Dames 1 staat onder leiding van Trainer-Coach Sjoerd Woelders en bestaat verder uit een Assistent Trainer-Coach,drie zeer ervaren trainers (o.a. fysieke trainer en keepers trainer) en een teammanager.

 

De assistent trainer-coach geeft training op vrijdag (eventueel ook op dinsdag) en is assistent coach bij de wedstrijden.

De assistent trainer-coach geeft mede inhoud aan het door de club uitgezette beleid, waarbij talentontwikkeling een belangrijke plek heeft binnen het tophockey.

HUDITO is een familieclub, respect voor de waarden van de club alsmede de mogelijkheden en beperkingen die daarmee samenhangen is belangrijk.

De assistent trainer-coach is een echte aanvulling op de persoonlijkheid, ervaring en kennis van de trainer-coach. Hij brengt zijn eigen kennis en expertise in bij besprekingen van de begeleiding en in het ondersteunen van de ontwikkeling van het team. Hij hoeft zich niet ondergeschikt te maken aan de coach maar moet wel weten dat een uiteindelijke beslissing van de trainer-coach moet worden uitgedragen.

 

De specifieke aandachtsgebieden zijn:

  • Technische ontwikkeling speelsters & middelgrote tactisch-technische situaties.
  • Ervaring in dameshockey en/of (top)jeugdhockey.
  • Ondersteunend aan de coach op wedstrijdmomenten met een eigen verantwoordelijkheid op onderdelen.
  • Oog voor technische details in het hockeyspel.
  • In staat om zelfstandig training te geven met maximale intensiteit.
  • Kan werken binnen jaarplanning en periodisering (blokken & thema‚Äôs) en kan hier zelfstandig invulling aan geven.
  • Ervaring met video-analyse is een pré.

 

Groei in de functie door opleidingen (HT3 en hoger of coachingscursussen) behoort eventueeltot de mogelijkheden. Dit is alsdan een onderdeel van het beloningspakket.

De assistent trainers wordt betrokken bij doorstromingsbeleid jeugd-senioren en zal bij voorkeur ook een jeugdtraining (MA1/MB1)verzorgen.

De beloning zal vastgesteld wordenbinnen het salarishuis van de club (marktconform) en er zal betaald worden op basis van facturatie (overeenkomst van opdracht).

 

Heb jij interesse? Stuur dan een mail naar [email protected] inclusief CV en motivatie.