De kampioenen van Hudito!
Het zit er bijna op voor alle teams en we kijken terug op een mooi seizoen.
Heel wat teams hebben een eerste plek op de ranglijst weten te bemachtigen, gefeliciteerd! Aanstaande zondag is er een speciale huldiging voor al deze teams en staan jullie nog een keert in de spotlight. Hieronder staan alle kampioenen op een rijtje:

 

Dames 4
Dit team werd dit seizoen als eerste kampioen, op 25 april stonden ze al ruim bovenaan en konden ze niet meer ingehaald worden! En nog steeds is er geen wedstrijd verloren, dat belooft wat voor volgend seizoen.

MC4
Het had nog spannend kunnen worden 3 wedstrijden voor het einde van de competitie. Echter de wedstrijd tegen de nummer 2 werd overtuigend met 4-2 gewonnen na een wat stroeve start. Daarna was 1 gelijkspel voldoende uit de laatste 2 wedstrijden om het kampioenschap zeker te stellen. Uiteindelijk eindigden die beide wedstrijden in winst voor MC4 en was het kampioenschap een feit 1 wedstrijd voor het einde van de competitie. Niets leuker dan in de laatste wedstrijd het kampioenschap thuis te kunnen vieren. Eindstand: 10 keer winst, 2 keer gelijk en slechts 1 keer verlies.

MB3
Na het ongeslagen kampioenschap in de voorcompetitie en het kampioenschap in de zaal, is MB3 van Hudito nu ook kampioen in de hoofdcompetitie.

JB1

In de laatste wedstrijd konden er nog drie clubs kampioen worden, maar het is JB1 van Hudito gelukt. Pas na de gewonnen wedstrijd is het aan de jongens verteld dat ze kampioen waren geworden.MD4
Het kampioenschap leek al heel dichtbij, maar meisjes D4 moest nog wel gelijk spelen of winnen in hun laatste wedstrijd tegen Pollux.Gelukkig deden de meiden dat laatste met verve. In de eerste helft kwamen ze al goed voor te staan op 1-0, maar in de tweede helft gingen ze pas echt overtuigend los, met een 6-0 als eindresultaat!Ze zijn daarmee ongeslagen kampioen geworden met 3 keer gelijkspel en maar liefst zeven keer winst.
Dames 2
Met een mooie overwinning op HGC 2 heeft Dames 2 het kampioenschap in de eerste klasse behaald! Het in groten getale meegereisde publiek zag een Hudito dat sterk begon en in de hele eerste helft een veldoverwicht had, wat kort voor rust resulteerde in de 1-0. Na rust liepen de dames snel uit naar 3-0. HGC kwam nog terug tot 3-1, maar daarna speelde Hudito de wedstrijd vrij eenvoudig uit. Hiermee werd Hudito onbereikbaar voor concurrent Groen Geel. Gefeliciteerd Dames 2, coach Jeroen Kensmil, en trainers Guy Kolman en Bastiaan Petermeijer met dit fantastische resultaat!

Trimmers 3
We strijden met dames 4 om op de eerste plaats te eindigen van de interne hudito clubcompetitie, daarnaast willen we eindigen met de minst gepasseerde verdediging van Hudito. Helaas zal de meest scorende voorhoede niet lukken daarvoor zijn de spitsen van Dames4 te goed. Wel zijn we binnen de haaglandencompetitie de minst gepasseerde verdediging en meest scorende voorhoede (van de 7 poules).

Heren 10
Ook Heren tien staat in ons rijtje kampioenen dit seizoen. In de herfstcompetitie werd nog duidelijk ingespeeld door de heren, met een eindpositie in de middenmoot. Net voor de winterstop vonden ze echter een trainer en dat betaalde uit: een ongeslagen kampioenschap in de lentecompetitie! ).

Ben jij ook kampioen geworden met je team? Stuur je foto en toelichting naar [email protected]!