Deelname toernooien Hudito Jongste Jeugd

Deelname toernooien Hudito’s Jongste Jeugd

 

Voor de eigen Hudito toernooien wordt een aantal teams uit de E, F en Coolkids uitgenodigd deel te nemen. Die teams die niet op het eigen toernooi meespelen, mogen zich ook inschrijven voor een extern toernooi naar keuze. Hudito vergoedt hiervoor een vast bedrag van € 85 voor de E&F en € 20 voor Coolkids. Als deelname aan een toernooi duurder is, moet het resterende bedrag door het team zelf worden betaald.


Tevens wordt er door de KNHB voor alle E & F-teams de Jongste Jeugddag georganiseerd ter afsluiting van het seizoen. Deze dag maakt onderdeel uit van de wedstrijdcompetitie.


Op deze manier hebben alle teams uit de Jongste Jeugd de mogelijkheid 2 toernooien te spelen. Elk ander (extra) toernooi is voor eigen rekening.


 

Alle informatie hierover wordt verzonden naar de coaches en oudermanagers van de teams.

 

Als coach en oudermanager kunnen jullie zelf via de KNHB-site (www.knhb.nl), via www.hockey.nl , www.hockeynet.nl of op andere wijze een toernooi uitkiezen, inschrijven en de zaken per team regelen.

 

De door Hudito beschikbaar gestelde tegemoetkoming (€ 85) kan worden verkregen door een bevestiging van aanmelding en een declaratieformulier in te sturen via [email protected]. Aan het einde van het seizoen zullen alle declaraties in één keer aan alle teams uitbetaald worden.

 

 

Heb je nog vragen, mail dan naar [email protected]