FFFFFantastisch- verklEEdtoernooi
update: 30-5-2018
Er is nog plaats voor Jongens en Meisjes E, zowel 6- als 8-tallen.


Zondag 24 juni 2018 organiseert DHC HUDITO voor de E&F-jeugd het FFFFFantastisch - VerklEEdtoernooi:In dit toernooi zullen ridders strijden tegen minions, tijgers tegen smurfen, stripfiguren tegen geisha’s en nog meer fantastische combinaties. Wel moeten deze piraten, jonkvrouwen en andere creaties als team natuurlijk goed herkenbaar zijn!


Het toernooi begint om 10.00 uur, de teams worden om 9.30 uur verwacht in ons clubhuis aan de Rotterdamseweg 183a in Delft. De prijsuitreiking is rond 15.30 uur.


We spelen in 6 categorieën :

·Meisjes F

·Jongens F

·Meisjes E6

·Jongens E6

·Meisjes E8

·Jongens E8

 

De F-teams en E6-tallen spelen op een kwart veld. De E8-tallen spelen op een half veld. Teams wordt verzocht om zelf voor eenspelleiderte zorgen.


 

De kosten voor dit toernooi zijn;

·€ 90 per team (max. 10 spelers, 1 begeleider en een spelleider)

·Bijdrage voor een extra speler is € 6,50

 


Behalve een heerlijke lunch, koffie, limonade en een ijsje is er voor elk team ook een kleine attentie. Daarnaast is er voor de winnaar van de poule een mooie trofee én is er een prijs voor het mooist verklede team.

 

Inschrijven kan door het invullen van het inschrijvingsformulier via onderstaande link.


De aanmelding van het team is pas definitief wanneer het inschrijfgeld is ontvangen op bankrekening NL95 RABO 0153 1218 66 t.n.v. DHC HUDITO te Delft onder vermelding van E&F-toernooi-2018, clubnaam en teamnaam.


Deelname vindt plaats op volgorde van aanmelding en ontvangen inschrijfgeld. Wacht niet te lang met aanmelden want VOL=VOL!


Na inschrijving en betaling ontvangt u een bevestiging en ongeveer 2 weken voor het toernooi verdere details.


Bij onverhoopte afmelding vóór 16 mei ontvangt u het inschrijfgeld weer terug.Wij hopen jullie te mogen verwelkomen in Delft.

Commissie Jeugdtoernooien / Brigitte Goos ([email protected])