Hudito's clowntjes toernooi
Zaterdag 24 juni 2017 organiseert DHC HUDITO in combinatie met het F-toernooi;

Hudito's CLOWNTJES TOERNOOI

Dit toernooi is speciaal bedoeld voor kinderen van 6-7 jaar die minimaal een half jaar bij de Benjamins/mini's hebben getraind en nog geen competitie hebben gespeeld óf voor teams die puppy-competitie spelen.  Om de kinderen alvast voor te bereiden op de F-jes gaat de voorkeur uit naar aparte jongens- en meisjesteams, maar mixteams zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Het toernooi begint om 9.30 uur, de teams worden om 9.00 uur verwacht in ons clubhuis aan de Rotterdamseweg 183a in Delft. De prijsuitreiking is rond 12.30 uur.

Elk team speelt 2-3 wedstrijdrondes en een ronde knotshockey. Voor de wedstrijden wordt elk team verdeeld in 3-tallen en worden er wedstrijdjes 3 tegen 3 gespeeld om een kwart veld (KNHB regels F-3-tal).

U wordt verzocht om per team zelf voor een spelleider te zorgen. Daarnaast is het handig als er per spelend 3-tal een coach/ouderbegeleider is die zorgt voor wissels, losse veters en spelstrategie!

De kosten voor dit toernooi zijn:  € 50,- per team (max. 8 kinderen en 2 begeleiders), voor elke extra persoon €, 4,50. Behalve koffie, thee, limonade en wat lekkers is er voor elk team ook een leuke attentie. Daarnaast is er voor de winnaar van de poule een mooie trofee én is er een prijs voor het mooist verklede team.

Inschrijven kan door het inschrijfformulier naar ons terug te mailen, deelname vindt plaats op volgorde van aanmelding. Wacht niet te lang met aanmelden want VOL=VOL!

Inschrijving is definitief wanneer het inschrijfgeld is overgemaakt op girorekening NL95 RABO 0153 1218 66 t.n.v. DHC HUDITO te Delft onder vermelding van Clowntjes-toernooi-2017, clubnaam en team(s).
Bij onverhoopte afmelding vóór 15 mei ontvangt u het inschrijfgeld weer terug.

Na Inschrijving ontvangt u een bevestiging en ongeveer 2 weken voor het toernooi verdere details.

Namens de Commissie Jeugdtoernooien: 
Brigitte Goos  ([email protected])