HUDITO LUSTRUM XVIII


D.H.C. HUDITO bestaat 90 jaar!
Dit willen wij graag vieren met al onze geliefdeleden, oud-leden, ouders van jeugdleden, vrijwilligers, kortom met iedereen die Hudito een warm hart toedraagt.


 Met het Openingsfeest en de Super Sunday met reünie was het een geweldige start van het Lustrum! Er waren erg veel leden en oud-leden op de club, de zon scheen en het was tot in de laatste uurtjes erg gezellig op HUDITO.

Dat motiveert om door te pakken. Op het verdere Lustrumprogramma nog het Glow in The Darktoernooi, het Jeugdfestival en het Diner Dansant:

 GLOW IN THE DARKTOERNOOI

VRIJDAG 4 OKTOBER


Op (zeer) veler verzoek, terug van weggeweest, het Glow In The Dark Hockeytoernooi!

Het is alweer vijf jaar geleden dat we kennismaakten met dit fenomeen, een briljant idee van onze voorgangers, de lustrumcommissie in 2014. Te mooi om geen traditie van te maken: ook dit lustrum mogen de mooie outfits weer uit de kast worden gehaald en zal het feest losbarsten op het veld. Uiteraard is er na afloop van het toernooi voldoende blacklight in het clubhuis te vinden om de avond in stijl af te sluiten! 

Wedstrijden zijn 5x5, teams met max 7 spelers kunnen zich inschrijven via:
 Kaartverkoop Lustrum

 JEUGDFESTIVAL

ZATERDAG 19 OKTOBER

Festival!
Van 10.00 tot 15.00 uur vermaak en lekkers voor iedereen: live muziek, caravan-escaperoom, silent (skippybal)disco, E-kamprevival, springkussens, foodtruck, gratis suikerspinnen (en een ijsje), hockeyen, een Nederlands Elftalspeler spotten/mee op de foto, of desnoods gamen op een Samsung tablettable. Genoeg te beleven!


Clinic voor de Jongste Jeugd en D jeugd (10.30-13.00 uur)
van heren 1 en dames 1 èn.. een Beroemde Hockeyer van het Nederlandselftal! Uiteraard is er daarna ruimte voor handtekeningen en foto’s.

Shoot-out Challenge voor de AB en C jeugd (13.00-14.30).

Hudito is 90 jaar en dat vieren we o.a. met een Shoot-Out Challenge!
Wie wordt de Shoot-Out koning(in) van Hudito? Wie kan er niet zo goed shoot-outs nemen maar lijkt het superleuk om mee te doen? Welke keeper laat er het minst door of heeft gewoon zin in wat plezier? Wie scoort de leukste Shoot-out? De spannendste? De grappigste? De meeste? Iedereen van de A-B-C en G-lijn mag meedoen!

Deelname is gratis en je kunt je hier opgeven:

Inschrijving Shoot-Out Challenge


 


LUSTRUM


DINER DANSANT kaarten te koop t/m 10 oktober!


Een stijlvolle avond kan niet in het programma ontbreken en daarom is het hoogtepunt en tevens afsluiting van het lustrum: Een Diner Dansant!

Haal je mooiste outfit uit de kast, maak je klaar voor een avond heerlijk dineren en dansen tot diep in de nacht. De locatie is bij de buren aan de Rotterdamweg, in een prachtige zaal bij Lijm&Cultuur. Het wordt een gelegenheid waar nog jaren over zal worden gesproken. Zowel senioren, veteranen, trimmers, ouders en oud-leden en partners zijn van harte welkom!

Kom je ook? Koop hier je kaarten: Kaartverkoop Lustrum
of scan 


 

Shop je lustrumkleding op:

LustrumkledingShop