Keepersclub

Geplaatst: 19 Mei 2010


Mentale aspecten van het keepen

In samenwerking met Obo heeft Francesco Staps, keeperstrainer van MHCT, een ebook geschreven over de mentale aspecten van het keepen. Hij beschrijft hierin hoe je je optimaal kan voorbereiden op een wedstrijd en hoe je tijdens de wedstrijd of training concentratie vast kan houden
Het boek is gratis te downloaden op: http://mentalgoalies.com


Geplaatst: 19 Mei 2010


Foto's keepersclinic 1 mei 2010

De eerste serie foto's van de keepersclinic van 1 mei staat online.

Klik hier om ze te bekijken
Als er meer mensen foto's hebben laat het ons weten dan zetten we ze online. Of wij kunnen de link naar jouw foto site hier neer zetten.

De Hudito Keepersclub


Geplaatst: 21 April 2010


KEEPERS CLINIC 1 MEI 2010

De eerste keepersclinic van dit seizoen was een groot succes. Daarom organiseert de Hudito Keepersclub een spetterend vervolg:

Zaterdag 1 mei 2010
Aanvang 14:30 (aangekleed op het veld)

Ook dit keer zullen de topkeepers en keeperstrainers van Hudito weer aanwezig zijn om jullie te vermaken met leuke oefeningen en de fijne kneepjes van het vak te leren. Aanmelden graag voor 27 April. Hopelijk komen jullie weer in grote getalen.

Tot 1 mei!
De Hudito KeepersclubGeplaatst: 02 november 2009

FOTO'S KEEPERS CLINICDe foto's van de clinic staan eindelijk op de Hudito site!
Klik hier om ze te bekijken. Als je nog foto's hebt stuur ze alsjeblieft naar de keepersclub zodat wij ze online kunnen zetten.

Wij vonden het weer een geslaagde dag. Tot de volgende clinic, in mei!

Geplaatst: 29 sept 2009

KEEPERS CLINIC
De Hudito keepersclub organiseert: De eerste keepersclinic voor ALLE keepers van hudito! (incl. senioren!)

Er komt lekker veel gooi en smijtwerk, maar ook wat technische oefeningen. Onwijs leuk dus en voor iedereen wat!

Dit gaan we doen op zaterdag 17 oktober. We beginnen om 13:00 met de oefeningen en zijn klaar rond 16u. (Zorg dus dat je om 13:00 je keeperspullen aan hebt!)

Aanmelden via [email protected]
Tot 17 oktober!

De keepersclub

Geplaatst: 01 Nov 2008


Oprichting keepersclub


Keepers van Hudito,

Eindelijk is het dan zo ver! De keepersclub van Hudito is een feit! Vanaf nu is er voor alle keepers op Hudito een speciale club. Natuurlijk wil je weten wat we allemaal gaan doen en hoe het in elkaar steekt.

De opzet is heel simpel: Omdat keepers nu eenmaal speciale mensen zijn, er is er immers maar 1 per team, vonden wij dat er iets meer moest komen dan er tot nu toe was. Vandaar dit initiatief.

Komend seizoen willen we veel speciale dingen organiseren zoals clinics, feestjes en uitjes.

Ons eerste wapenfeit was al op 25 oktober 2008, dan was er een speciale clinic op Hudito van onze allerbeste keepers. Zij hebben de allerbeste trucjes bekend gemaakt om zo min mogelijk ballen door te laten aan de aanwezige keepers.

Daarnaast wordt er nog iets moois in het leven geroepen, een heuse keeperspoule! Hierin zijn vele mooie prijzen te verdienen aan het einde van het seizoen. Wat moet je daar precies voor doen? Heel simpel, zo min mogelijk ballen doorlaten!! De keeper die de minste ballen doorlaat wint!

Dit is natuurlijk nog maar een tipje van de sluier van de Keepersclub.
Hou de site in de gaten voor meer nieuws!!!

Groetjes,

Anouschka van Oosten
Wout Paulusma