Jeugd toernooien
 


Ieder seizoen wordt vanuit de Jeugd Commissie van Hudito een aantal toernooien voor de jeugd georganiseerd. Dit seizoen 2018-2019 zijn er de volgende toernooien;   • Goede Vrijdag, 19 april 2019: Schoolhockey-toernooi voor alle basisscholen in een rondom Delft.  Informatie over en inschrijven voor het toernooi via school. 

  • Zaterdag 15 juni 2019: Jongste Jeugddag georganiseerd door de KNHB, als afsluiting van de competitie. Hieraan nemen alle E en F teams deel.

  • zaterdag 22 juni 2019: Hudito-Familietoernooi    Iedereen is welkom om samen met familie, vrienden, kennissen mee te doen aan dit toernooi. Vind je het moeilijk om zelf een team te vormen, geen probleem, wij gaan op zoek voor je naar een pleeggezin, adoptiefamilie of maken een samengesteld gezin.  Hockey je zelf niet maar kan je fluiten, goed flessen ontkurken of  ben je een kei in een spelletje in goede banen leiden, ook dan zien we je graag op die dag.  Verdere informatie en de mogelijkheid om in te schrijven, volgens snel. Dit jaar dus geen toernooien op Hudito waar je als team een uitnodiging voor krijgt. 


Blijft natuurlijk dat ieder jeugdteam van Hudito zich mag inschrijven voor een toernooi naar keuze. Zie voor de voorwaarden, de link hieronder.
 
Meer info voor deelname aan toernooien door Hudito A- en B-teams vind je hier.
Meer info voor deelname aan toernooien door Hudito C- en D-teams vind je hier
Meer info voor deelname aan toernooien door Hudito E- en F-teams vind je hier

Klik hier voor het declaratieformulier voor Hudito A-, B-, C-,  D-, E- en F-teams.


Heb je vragen, mail dan naar [email protected]